Waterpomp boot

< Vaarmaterialen

Waterpomp boot vindt u bij Watersportcentrum Legerstee

Bij Watersportcentrum Legerstee kunt u terecht voor diverse artikelen voor watersport en vaartuigen, zoals een geschikte waterpomp voor uw boot. Wij hebben contacten met verschillende leveranciers, waardoor wij u een ruim aanbod aan merken en producten kunnen bieden.

Assortiment
Door ons brede assortiment kunnen wij u aan de juiste benodigdheden helpen voor specifieke onderhouds- en installatiewensen! Bekijk online met welke leveranciers wij samenwerken en kijk eens in ons merkenoverzicht voor het toilet of de waterpomp die bij uw boot past. Wij kunnen u informeren en adviseren over diverse drinkwater-, dekwas- en Bilgepompen. De functie en het doel van de waterpomp die u voor uw boot zoekt, is bepalend voor welke pomp het meest geschikt is in uw situatie. Voor toiletwaterpompen zijn membraanpompen bijvoorbeeld geschikter dan impellerpompen. Bekijk online welke waterpomp uw boot nodig heeft, of kom eens een kijkje nemen in ons watersportcentrum.

Contact
Schaft u bij ons een waterpomp voor uw boot aan, dan kunt u een klantenkaart ontvangen waarmee wij u 15% korting geven! Kom gerust eens langs bij ons watersportcentrum in Heusden. Heeft u nog vragen? Stuur dan uw email naar info@legerstee-watersport.nl, of bel naar 0416 661 399.

Bezoek ook onze webshop
Hieronder ziet u een selectie van onze producten:
Wallas - Vetus water - Talamex verrekijker - RM toilet - Owatrol olie - Jachtservice - Fender te koop - Dahon Eco - Bootlak - Wema tankmeter
VOLG ONS:
KLANTENKAART
Vaste klanten met een
klantenkaart krijgen
15% korting
Lees meer >>
CONTACTFORMULIER