Gepersonaliseerde kettingen - Ontdek de collectie

2022-12-01
It's Beautiful

Persoonlijke ketting cadeau 

Veel mensen vinden het leuk om een persoonlijke ketting cadeau te krijgen. Daarom is een persoonlijke ketting ook heel leuk om cadeau te doen. Jij laat met zo'n ketting zien dat je aan die persoon hebt gedacht en in ruil daarvoor zal die persoon vaak aan jou denken, wanneer de ketting wordt gedragen. 

Verschillende soorten persoonlijke kettingen 

Misschien denk je bij een persoonlijke ketting alleen aan een ketting met naam, zoals: naamkettingen, maar je kunt ook kiezen voor een ketting waarin een foto verwerkt is: foto sieraden. Zoals je ziet, zijn er heel veel mogelijkheden.  

Naam ketting 

Wanneer je een naam ketting geeft, kun je kiezen voor de naam van de drager maar ook voor je eigen naam. Zeker weten dat de drager aan jou denkt, wanneer deze de ketting draagt. 

Foto ketting 

De foto kettingen bieden zo mogelijk nog meer mogelijkheden. Je kunt een foto laten graveren op een rond, rechthoekig of hartvormig hangertje, maar je kunt ook kiezen voor een medaillon. De foto die je gebruikt, kan van de drager, jou, het favoriete huisdier of een dierbare zijn. Bovendien kun je kiezen uit gouden of zilveren uitvoeringen. En wanneer je kijkt naar wat er in een medaillon gedaan kan worden, zijn de mogelijkheden bijna oneindig: denk aan een haarlok of kleine gedroogde bloempjes, een stukje papier met een persoonlijke boodschap of een (oude) foto. 

In overleg is veel mogelijk 

Heb je zelf een idee, maar staat daarover niets op onze site? Neem gerust contact met ons op en leg je idee aan ons voor. Dan kijkt juwelier It's Beautiful wat er mogelijk is. Wie weet start jij een nieuwe trend!