Neem contact op met het watersportcentrum van Heusden

Wij zijn – net als u – gek op boten en weten dus als geen ander wat u drijft als het gaat om uw trots en tweede thuis. Watersportcentrum Legerstee is watersportwinkel, webshop, tankstation en droogdok onder één dak. Bij ons beleeft u uw watersporthobby optimaal! Wilt u bij ons tanken met uw boot, zoekt u bootspullen of wilt u uw boot laten repareren? Bel 041 - 666 13 99, stuur een e-mail of kom langs!

Beste Klant, wij zijn gesloten van zaterdag 21-12 t/m zaterdag 04-01-2020 Daarna gaat het brandstofponton en het winkelschip naar de werf en als alles volgens plan verloopt is er begin februari een nieuwe eigenaar.

Na 30 jaar Legerstee watersport dragen wij het stokje over aan Patrick en Jolanda en wensen hun veel succes, Wij danken u voor het in ons gestelde vertrouwen en wensen u fijne feestdagen en een mooi 2020 toe.


Ries en Tineke Legerstee

Bootspullen nodig? Neem contact op of bezoek onze webshop!

*Verplicht

We gebruiken de informatie in dit formulier om contact met u op te nemen over uw vraag. Door dit formulier te verzenden, gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens kunnen verzamelen en gebruiken voor de redenen die hierboven genoemd staan. *

Watersportcentrum Legerstee

Adres

Bakkersdam 9
5256 PK Heusden

Telefoon

041 - 666 13 99

E-mail

info@legerstee-watersport.nl

Maandag - Zondag Gesloten