watersportwinkel Heusden watersport Den Bosch
Wij weten wat u drijft

Tanken bij Watersportcentrum Legerstee in Heusden

Wilt u tanken met uw boot? Bij Watersportcentrum Legerstee kunt u aanmeren aan onze brandstofsteiger in een rustige haven aan de Maas. Wij hebben van het A-merk Autofood onder meer diesel en benzine op voorraad.
 

Onderhoud, reparatie en installatie

Wilt u uw onderwaterschip laten behandelen? Wij zorgen dat alles op één plaats gebeurt, waarbij het schip op zijn eigen kiel staat en aan de zijkanten wordt gesteund. Hierdoor is de romp van het schip volledig vrij van blokken en steunen. Deze werkwijze voorkomt dat het onderwaterschip wordt beschadigd - ook tijdens het ontdokken. Onze methode is verreweg de snelste, veiligste en goedkoopste manier om uw onderwaterschip te laten behandelen. 

Eén adres voor alle werkzaamheden
Wij voeren alle voorkomende werkzaamheden aan het onderwaterschip uit. Zo kunt u bij ons terecht voor het inbouwen van de boeg- en hekschroef en voor alle mogelijke reparaties. Ook het lakken van de romp en het plaatsen van een stootrand verzorgen wij op vakkundige wijze. In ons unieke droogdok kunnen wij schepen dokken van maximaal 18 meter lang, 5,5 meter breed en 1,6 meter diep.

Uw trots is bij ons in goede handen!