Snel en handig tanken met uw boot in Heusden 

Bezoek ook onze webshop

Wilt u tanken met uw boot? Bij Watersportcentrum Legerstee kunt u aanmeren aan onze 56 meter lange brandstofsteiger in een rustige haven aan de Maas. Wij hebben van het A-merk Autofood onder meer diesel en benzine op voorraad. Ook kunt u GTL Fuel van Shell tanken, de nieuwe hoogwaardige synthetische diesel. GTL tanken, Diesel tanken en benzine tanken doet u in Heusden.

Onze tankservice 

Alle soorten en maten boten zijn bij ons welkom om te tanken. We hebben zes pompen: drie dieselpompen, twee benzinepompen en een GTL Fuelpomp. Voor het tankstation is het water 4 meter diep met een aanlegsteiger van maar liefst 60 meter lang. Wij helpen u altijd met tanken. Met onze tankservice voorkomen we geknoei in het water en houden we de steiger schoon. Vanwege het succes met GTL gaan wij een tweede GTL Fuel pomp plaatsen. Wij kunnen dan met twee pompen tegelijk GTL Fuel tanken. inmiddels is dit vanwege het, Gtl Fuel succes gerealiseerd, wij hebben nu 2 diesel pompen, 2 benzine pompen en 2 Gtl fuel pompen, 

Prijzen per liter:

 • Diesel € 1,48
 • GTL Fuel € 1,48
 • Benzine € 1,78

GTL Fuel - de ultieme brandstof voor uw boot

Shell GTL Fuel is een synthetische dieselbrandstof die schoner verbrandt dan conventionele diesel uit aardolie. Shell GTL Fuel produceert daardoor minder lokale uitstoot (stikstofoxiden, NOx, zwaveloxiden, SOx) en ook minder zichtbare zwarte rook (fijnstof). De synthetische eigenschappen van Shell GTL Fuel houden uw motor in topconditie en zullen de vitale motoronderdelen beschermen. Dit alles geeft betere prestaties met minder lokale emissies als resultaat. Gebruik dus Shell GTL Fuel en houd uw motor en lokale omgeving in topconditie. GTL Fuel is de ideale brandstof voor uw dieselmotor.

Watersportwinkel

Meer over Shell GTL Fuel

GTL Fuel staat voor Gas-To-Liquids en is een vloeibaar product gemaakt van aardgas. Het omzetten van gas in een vloeibaar product is een complex chemisch proces, dat Shell al sinds 1970 aan het optimaliseren is. Uit dit complexe proces komen verschillende GTL-producten, waaronder GTL-nafta, GTL-n-paraffine, GTL-kerosine, GTL-gasolie en GTL-basisolie.

De belangrijkste voordelen van Shell GTL Fuel:

 • GTL Fuel helpt om de lokale uitstoot te verminderen
 • GTL Fuel geeft minder roetdeeltjes
 • GTL Fuel geeft minder zichtbare rook
 • GTL Fuel heeft geen penetrante geur
 • GTL Fuel geeft een aangenamere vaarervaring
 • GTL Fuel is direct zonder investeringen toepasbaar (nieuwe en oudere dieselmotoren)
 • GTL Fuel kan helpen om het motorgeluid te verminderen

Producteigenschappen van Shell GTL Fuel:

 • GTL Fuel is vrijwel zwavelvrij
 • GTL Fuel is vrijwel aromaatvrij
 • GTL Fuel is vrijwel reukloos
 • GTL Fuel is niet giftig*
 • GTL Fuel is goed biologisch afbreekbaar
 • GTL Fuel heeft een hoog cetaangetal
 • GTL Fuel is in gebruik vergelijkbaar met diesel

* Shell GTL Fuel is geclassificeerd als minder schadelijk dan standaard diesel volgens CLP-verordening 1272/2008. Omstanders lopen minder gezondheidsrisico's wanneer Shell GTL Fuel wordt gebruikt.

Vragen over brandstof? Neem contact op.

Drinkwater en vuilwater

U vindt aan onze steiger drie tappunten met goedgekeurde drinkwaterslangen waarmee u tijdens het tanken uw watertank kunt bijvullen. Bij ons vuilwaterstation kunt u uw vuilwatertank en bilge leegzuigen tegen een betaling van € 2,-.

Eén adres voor alle werkzaamheden

Wij voeren alle voorkomende werkzaamheden aan het onderwaterschip uit. Zo kunt u bij ons terecht voor het inbouwen van de boeg- en hekschroef en voor alle mogelijke reparaties. Ook het lakken van de romp en het plaatsen van een stootrand verzorgt Watersportcentrum Legerstee op vakkundige wijze. In ons unieke droogdok kunnen wij schepen dokken van maximaal 18 meter lang, 5,5 meter breed en 1,6 meter diep. Uw trots is bij ons in goede handen!

Neem contact op voor onderhoud of reparatie

Onderhoud, reparatie en installatie

Wilt u uw onderwaterschip laten behandelen? Watersportcentrum Legerstee zorgt ervoor dat alles op één plaats gebeurt, waarbij het schip op de eigen kiel staat en aan de zijkanten wordt gesteund. Hierdoor is de romp van het schip volledig vrij van blokken en steunen. Deze werkwijze voorkomt dat het onderwaterschip wordt beschadigd - ook tijdens het ontdokken. Onze methode is verreweg de snelste, veiligste en goedkoopste manier om uw onderwaterschip te laten behandelen.